1
  • Forum > geia sas
  • Display Mode:

1/29/2008 3:50 PM geia sas (14 Comments)

ericatranslady

geia sas

elliniki ki monon einai i makedonia,parepiptontos katagome apo serres opote me pona to thema pou kathe tyhaios politikantis-akomi ki makedonas to afynei stin tyhi tou.

1/29/2008 3:58 PMRe: geia sas

minas2121
minas 28, THESSALONIKI, Greece
SYMFONO MAZI SOY ERICA.SE EYXARISTOYME GIA TIN SUMMETOXI SOU
DOSTE LIGO KAIRO NA MAZEYTOUME ARKETOI KAI NA KSEKINISOUME TA EVENT.TO ONOMA MACEDONIA PREPEI NA BGEI APO TO ZORPIA KSI NA MPEI TO FUROM OPOS PRAGMATIKA LEGETAI.FILIA POLLA NA EISAI KALA.BOITHISTE OLOI PAIDIA...TO XREIAZOMASTE

2/7/2008 10:50 PMgeia soy Mina

erevos23
mike 25, Athens, Greece
φιλες μου εχω μια απορια το τραβεστη ειναι απο τα σερρας....και την ποναει το θεμα ..ααααααααααααα...λολ :P
συγνωμη που ειμαι ετσι αλλα νομιζα οτι η σερρες εβγαζαν αντρες.............

2/8/2008 6:34 PMRe: geia soy Mina

ericatranslady
ERICA 38, Athens, Greece
to karfaki einai psilo mikrouli,opos ki to mualo fantazome,a nai ti malakia olloi ti latrepsan,fysika ton malaka kanenas=KANENAS,ki an to thes ki epi tou prosopikou re tsoli,edo den eimai gia ti sexualikotita mou,alla gia ti katagogi mou,esy eisai apo athina????malon gia atjinaia lougra mou kaneis.
telos min enohlis otan den sou ehei dothei logos.
tzinapsame oti galiarntevese.

2/10/2008 10:25 PMmalista kyrie.erica

erevos23
mike 25, Athens, Greece
exete dikio den ithela na prosvalw tin katagwgh sas apla olh h filh moy apo tis serres einai antres fantazomai kai ayth kryvontai tha einai krifoloygres san kai mena..:) kai oso afora ton pixh..ase na to krinoyn allh a parepiptontos den nomizw na se apokalesa lougra opote xalarose to eipa ex arxhs den exw kati mazi soy apla me pirazei poy den apodexontai tin fysh toys i anthroph kai i morfi poy toys dothike eksarxhs..an hsoyn apla gay den tha me piraze..to poy maskarevesai kathe vradi kai prospihse oti eisai gynaika me pirazei...an pragmatika ayto o rollos poy ypodiese se kalipth san anthropo tote paw passo kai soy zitaw sygnvmh..oytos h allos den mpika edw na tsakotho mazi soy den exw kati prosopiko me esena den se kserw kai den moy ekanes pote tpt..apla eipa tin apopsi mu an esfala parameni apopsi mu...a kai se eyxaristw poy me stolises me kosmitika epitheta...Θα σου αποδωθούν τα δέοντα.......

2/12/2008 9:27 PMRe: Re: geia sas

alafoyz1
alafoyz1 40, Athens, Greece
Η εγράφη μου στην προσπάθεια για την πραγματική Ελλάδα είναι το λιγότερο, οτιδήποτε μπορώ να προσφέρω δεν κουβεντιάζετε

2/7/2008 10:56 PMRe: geia sas

erevos23
mike 25, Athens, Greece
Χωρις παρεξηγηση Ερικα δεν ειναι προσωπικο..τα εχω με ολους οσους δεν δεχονται την φυση τους που εδωσε ο θεος.....Ευαγγ. Λουκας 10
1μετα δε ταυτα ανεδειξεν ο κυριος και ετερους εβδομηκοντα και απεστειλεν αυτους ανα δυο προ προσωπου αυτου εις πασαν πολιν και τοπον ου εμελλεν αυτος ερχεσθαι 2ελεγεν ουν προς αυτους ο μεν θερισμος πολυς οι δε εργαται ολιγοι δεηθητε ουν του κυριου του θερισμου οπως εκβαλλη εργατας εις τον θερισμον αυτου 3υπαγετε ιδου εγω αποστελλω υμας ως αρνας εν μεσω λυκων 4μη βασταζετε βαλαντιον μη πηραν μηδε υποδηματα και μηδενα κατα την οδον ασπασησθε 5εις ην δ αν οικιαν εισερχησθε πρωτον λεγετε ειρηνη τω οικω τουτω 6και εαν μεν η εκει ο υιος ειρηνης επαναπαυσεται επ αυτον η ειρηνη υμων ει δε μηγε εφ υμας ανακαμψει 7εν αυτη δε τη οικια μενετε εσθιοντες και πινοντες τα παρ αυτων αξιος γαρ ο εργατης του μισθου αυτου εστιν μη μεταβαινετε εξ οικιας εις οικιαν 8και εις ην δ αν πολιν εισερχησθε και δεχωνται υμας εσθιετε τα παρατιθεμενα υμιν 9και θεραπευετε τους εν αυτη ασθενεις και λεγετε αυτοις ηγγικεν εφ υμας η βασιλεια του θεου 10εις ην δ αν πολιν εισερχησθε και μη δεχωνται υμας εξελθοντες εις τας πλατειας αυτης ειπατε 11και τον κονιορτον τον κολληθεντα ημιν εκ της πολεως υμων απομασσομεθα υμιν πλην τουτο γινωσκετε οτι ηγγικεν εφ υμας η βασιλεια του θεου 12λεγω δε υμιν οτι σοδομοις εν τη ημερα εκεινη ανεκτοτερον εσται η τη πολει εκεινη 13ουαι σοι χωραζιν ουαι σοι βηθσαιδα οτι ει εν τυρω και σιδωνι εγενοντο αι δυναμεις αι γενομεναι εν υμιν παλαι αν εν σακκω και σποδω καθημεναι μετενοησαν 14πλην τυρω και σιδωνι ανεκτοτερον εσται εν τη κρισει η υμιν 15και συ καπερναουμ η εως του ουρανου υψωθεισα εως αδου καταβιβασθηση 16ο ακουων υμων εμου ακουει και ο αθετων υμας εμε αθετει ο δε εμε αθετων αθετει τον αποστειλαντα με 17υπεστρεψαν δε οι εβδομηκοντα μετα χαρας λεγοντες κυριε και τα δαιμονια υποτασσεται ημιν εν τω ονοματι σου 18ειπεν δε αυτοις εθεωρουν τον σαταναν ως αστραπην εκ του ουρανου πεσοντα 19ιδου διδωμι υμιν την εξουσιαν του πατειν επανω οφεων και σκορπιων και επι πασαν την δυναμιν του εχθρου και ουδεν υμας ου μη αδικησει 20πλην εν τουτω μη χαιρετε οτι τα πνευματα υμιν υποτασσεται χαιρετε δε μαλλον οτι τα ονοματα υμων εγραφη εν τοις ουρανοις 21εν αυτη τη ωρα ηγαλλιασατο τω πνευματι ο ιησους και ειπεν εξομολογουμαι σοι πατερ κυριε του ουρανου και της γης οτι απεκρυψας ταυτα απο σοφων και συνετων και απεκαλυψας αυτα νηπιοις ναι ο πατηρ οτι ουτως εγενετο ευδοκια εμπροσθεν σου 22παντα παρεδοθη μοι υπο του πατρος μου και ουδεις γινωσκει τις εστιν ο υιος ει μη ο πατηρ και τις εστιν ο πατηρ ει μη ο υιος και ω εαν βουληται ο υιος αποκαλυψαι 23και στραφεις προς τους μαθητας κατ ιδιαν ειπεν μακαριοι οι οφθαλμοι οι βλεποντες α βλεπετε 24λεγω γαρ υμιν οτι πολλοι προφηται και βασιλεις ηθελησαν ιδειν α υμεις βλεπετε και ουκ ειδον και ακουσαι α ακουετε και ουκ ηκουσαν 25και ιδου νομικος τις ανεστη εκπειραζων αυτον και λεγων διδασκαλε τι ποιησας ζωην αιωνιον κληρονομησω 26ο δε ειπεν προς αυτον εν τω νομω τι γεγραπται πως αναγινωσκεις 27ο δε αποκριθεις ειπεν αγαπησεις κυριον τον θεον σου εξ ολης της καρδιας σου και εξ ολης της ψυχης σου και εξ ολης της ισχυος σου και εξ ολης της διανοιας σου και τον πλησιον σου ως σεαυτον 28ειπεν δε αυτω ορθως απεκριθης τουτο ποιει και ζηση 29ο δε θελων δικαιουν εαυτον ειπεν προς τον ιησουν και τις εστιν μου πλησιον 30υπολαβων δε ο ιησους ειπεν ανθρωπος τις κατεβαινεν απο ιερουσαλημ εις ιεριχω και λησταις περιεπεσεν οι και εκδυσαντες αυτον και πληγας επιθεντες απηλθον αφεντες ημιθανη τυγχανοντα 31κατα συγκυριαν δε ιερευς τις κατεβαινεν εν τη οδω εκεινη και ιδων αυτον αντιπαρηλθεν 32ομοιως δε και λευιτης γενομενος κατα τον τοπον ελθων και ιδων αντιπαρηλθεν 33σαμαρειτης δε τις οδευων ηλθεν κατ αυτον και ιδων αυτον εσπλαγχνισθη 34και προσελθων κατεδησεν τα τραυματα αυτου επιχεων ελαιον και οινον επιβιβασας δε αυτον επι το ιδιον κτηνος ηγαγεν αυτον εις πανδοχειον και επεμεληθη αυτου 35και επι την αυριον εξελθων εκβαλων δυο δηναρια εδωκεν τω πανδοχει και ειπεν αυτω επιμεληθητι αυτου και ο τι αν προσδαπανησης εγω εν τω επανερχεσθαι με αποδωσω σοι 36τις ουν τουτων των τριων δοκει σοι πλησιον γεγονεναι του εμπεσοντος εις τους ληστας 37ο δε ειπεν ο ποιησας το ελεος μετ αυτου ειπεν ουν αυτω ο ιησους πορευου και συ ποιει ομοιως 38εγενετο δε εν τω πορευεσθαι αυτους και αυτος εισηλθεν εις κωμην τινα γυνη δε τις ονοματι μαρθα υπεδεξατο αυτον εις τον οικον αυτης 39και τηδε ην αδελφη καλουμενη μαρια η και παρακαθισασα παρα τους ποδας του ιησου ηκουεν τον λογον αυτου 40η δε μαρθα περιεσπατο περι πολλην διακονιαν επιστασα δε ειπεν κυριε ου μελει σοι οτι η αδελφη μου μονην με κατελιπεν διακονειν ειπε ουν αυτη ινα μοι συναντιλαβηται 41αποκριθεις δε ειπεν αυτη ο ιησους μαρθα μαρθα μεριμνας και τυρβαζη περι πολλα 42ενος δε εστιν χρεια μαρια δε την αγαθην μεριδα εξελεξατο ητις ουκ αφαιρεθησεται απ αυτης

2/7/2008 11:15 PMRe: geia sas

erevos23
mike 25, Athens, Greece
may the god show us the true Enlightenment and choose the true path for eternity...and give us strength to love r self for what it is and not for what we try to make it.let the maker make the choice..

2/8/2008 5:28 PMRe: geia sas

kaititrans
Varia 30, Athens, Greece
Ειπα να μπω κι εγω στην παρεα σας .Θελω να πω οτι ολες οι αποψεις ειναι για να τις ακουμε.Δεν μας πτοουν ομως αυτα.Ο σκοπος αυτου του σημειου που βρισκομαστε ειναι για να υποστηριξουμε ο καθε ενας απο εμας με οποιον τροπο μπορουμε την προσπαθεια του Μηνα.Και νομιζω οτι με λιγη καλη θεληση και λιγη καλη προσπαθεια θα βρει αυτη η κινηση ανταποκριση και υποστηρικτες.Και κατι ακομα .Ερρικα και Μηνα να γραφετε Ελληνικα στα topic που ειναι στα Ελληνικα.Θα βοηθουσε νομιζω.Καλη συνεχεια.

2/11/2008 11:49 PMRe: Re: geia sas

indyluvs
indyluvs , Patras, Greece
ουαου κήρυγμα... ελπίζω να το έκανες copy paste φίλε αλλιώς θα ήταν πολύ κουραστικό!

Όταν κάποιος κάνει μια επιλογή, είναι δικό του θέμα. Δεν είμαστε εμείς οι Θεοί, δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όλα. Είναι λίγο δύσκολο φίλε να ζεις διπλή ζωή, οπότε πίστεψέ με καθένας που ζει έτσι δεν το κάνει για την πλάκα του, ούτε από καπρίτσιο. Το κάνει γιατί έτσι νιώθει. Οπότε δεν πέφτει λόγος στους υπόλοιπους.

Σε ενοχλεί και όταν κάποιος βάφει τα μαλλιά του; Γιατί οι περισσότερες γυναίκες σήμερα έτσι κάνουν. Άρα ούτε αυτές δέχονται τον εαυτό τους όπως είναι. Θα τους έκανες το ίδιο κήρυγμα; Και μην μου πεις ότι είναι διαφορετικό, είναι το ίδιο πράγμα. Και τα 2 γίνονται επειδή έτσι αισθάνεται όμορφα αυτός που το κάνει.

2/12/2008 11:13 AMRe: geia sas

dmitrialitis
dmitri Royal Zorpian  37, Volos, Greece
Μήπως, λέω απλά μήπως, εδώ είναι πιο εγκεκριμένο να μιλάμε για τον όνομα της Μακεδονίας, και όχι άλλα πράγματα?
απλά λέω.
Διαβάζω με προσοχή απόψεις, αλλά απόψεις δεν βλέπω.

2/12/2008 9:35 PMRe: Re: geia sas

alafoyz1
Θέματα εχθρότητας μας απομακρύνουν από κάποιον καλό στόχο για την Ελλάδα.

2/13/2008 8:37 AMRe: Re: Re: geia sas

dmitrialitis
dmitri Royal Zorpian  37, Volos, Greece
"Ιντερνετικέ" φιλαράκο.
ΟΜΩΣ είναι αναγκαίο να μιλάμε για την πατρίδα μας και δεν βγάζουμε, ότι άλλο μας προκύπτει στο κεφάλι, για άλλα δεδομένα. Συμφωνώ! Έτσι κι αλλιώς, υπάρχει ήδη το κακό προηγούμενο με τους πολιτικάντηδες, που αν δεν γουστάρουν να μιλάνε για το θέμα που αναπτύσσεται, φροντίζουν και το μεταφέρουν κάπου αλλού και έτσι πετυχαίνουν τον υποτιθέμενο στόχο τους.
Ας μη την πατάμε και εμείς έτσι, ή ας φροντίζουμε να είμαστε αντίγραφα όλων των άλλων.
Πιθανόν να υπάρχει κάποιο "άλλο" forum για αυτά.
Εδώ το θέμα μας είναι η Μακεδονία, που δεν γνωρίζω αν είναι Ελληνική ή Σλάβικη ή ... Εμείς, σαν υπέροχοι άνθρωποι με μια τεράστια αξία ιστορίας είναι αναγκαίο να γνωρίζουμε και απλά (όσο μας παίρνει) να αντιστεκόμαστε.
Ας αντισταθούμε λοιπόν ο καθένας με τον τρόπο του, σε αυτό που γίνεται, για να πάρουν χαμπάρι όλοι ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.

2/14/2008 7:29 PMRe: Re: Re: Re: geia sas

alafoyz1
Ελπίζω την λογική του αποπροσανατολισμού να την συνειδητοποιήσουμε όλοι οι έλληνες και πραγματικά να αντιδράσουμε.
Ελπίζω στην παρέα τον ελλήνων να μην ξανά έχουμε διχόνοια.
Το βρισιματάκι μπορούμε εύκολα να το κάνουμε σε προσωπικό επίπεδο όπως και το μπλοκάρισμα των χρηστών.

2/13/2008 10:05 PMRe: geia sas

atemaki
atemaki 23, Greece
Είπα να συμμετέχω κι εγὠ στην προσπάθεια αυτή του Μηνά, μόνο και μόνο επειδή μου το ζήτησε και επειδή το πιστεύει και το πιστεύω κι εγώ. Αλλά, βρε Μηνά μου, όταν πιανόμαστε από την τρίχα και την κάνουμε τριχιά και πταν δεν μπορούμε μεταξύ μας να τα βρούμε, υπάρχει καμία πιθανότητα να μπορέσουμε να ενωθούμε και να διεκδικήσουμε τα κεκτημένα μας; Ίσως το επόμενο site που χρειάζεται θα πρέπει να τιτλοφορείται ως: Μαθήματα αποδοχής των άλλων. Καλή συνέχεια Μηνά και θα κάνω ότι μπορώ κι εγώ για να κάνω γνωστό το site σου!
Post Your Comment
Subject:
Comment :